Konec
Anotace: Nebo nový začátek?
Přijít hned a o všechno,
to je oč tu běží,
mé ztracené iluze,
najdu už jen stěží,
do vlasů mých zafouká,
ranní vánek svěží,
ale nikdy nevrátí mi,
tu na které záleží
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, ilona, CULIKATÁ, Iwetta
Komentáře (0)