Pocit samoty
Anotace: "Nakonec zůstává přece jen každý sám, takže vlastně hlavní problém tkví v tom, kdo je ten, s kým má člověk zůstat, zůstane-li sám." (Arthur Schopenhauer)
Proč mi máváš z dálky, pojď blíž
Proč posíláš mi jen obálky, bez dopisu
Vždyť snad víš, že si pro mne
květem na narcisu
Nač úsměvy když otevření duší
se nedostává,
Jen silné záchvěvy touhy, když vím,
že já jsem ten pravý a ty ta pravá
Podívej, padají z oblohy střepy
Padají ze shora padají dolů
utichl zvuk naší flašinety
už nikdy více spolu
Buď jak buď, tak má to asi být
Ale nikdy nepřejde mně chuť
do srdce ti přijít a nikdy neodejít.
Tento pocit již dobře znám
Pocit vědění že jsem zase sám.
Zase sám…
Přečteno 415x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, Rootness, Maro Deives, Květka Š., Jeněcovevzduchukrásného, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, Házté
Komentáře (6)
Komentujících (6)