Až
Anotace: ráno pro probuzení
Až probudíš se zítra k ránu,
budeš vedle mě tu spát,
přitisknutá na mé hrudi,
navzájem se budeme hřát.
Až probudíš se zítra ráno,
budeš cítit snídani,
rohlík, čaj, ovoce, máslo,
k tomu něžné mazlení.
Až najednou po snídani
sama půjdeš do školy,
pevně Tvoji ruku chytnu,
ručičky se propojí.
Podívám se do Tvých očí,
o Tvůj úsměv budu stát,
políbím Tě na Tvá ústa,
jak nikdy...jak tisíckrát!
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Estelle B., labuť, Kars, Boudicca, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (0)