S Tebou
Zakláním hlavu a vidím hvězdy jasné,
jsou jak Tvé oči - zářící, krásné,
starostmi dnů cestu si klestí
Tvůj líbezný úsměv - nosí mi štestí.
Malinký polibek na Tvojí šíji,
pro tenhle pocit upíři žijí,
pak jěště další na hladké bříško,
kousíček dolů už je tak blízko...
a už není co bych dál povídal,
noc byla dlouhá ráno jsem nesnídal
Přečteno 552x
Tipy 14
Poslední tipující: BLUE-from-the-NIGHT, Vanilková Ninja, Mraveneček, Psavec, Mbonita, Niky88, Giginka, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)