Zapeklitá hra
Anotace: když dva hrají svoje hry..
Nevěříš mi, že mě každý večer jen tma objímá,
nevěřím ti, že ona vedle tebe jen usíná,
nevěřím ti, že bys někdy měl o naši lásku strach,
netušíš, že kvůli tobě mám slzy na řasách.
Až si my dva začneme věřit jednou,
hvězdy na nebi údivem zblednou,
teď však v nočním tichu při svitu měsíce,
bojím se našich hráčských lží nejvíce.
Přestaňme si už jednou provždy navzájem lhát
a dokaž mi, že se nemám čeho bát.
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Izza, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)