Protože nejde jen o délku, snažím se v básních spíš formovat pocity, ty lépe vyniknou v kratším textu, kde se neztratí ve "slovním balastu", který se tu dá shlédnout :-)
17.12.2010 13:11:00 | Dorimant
krásná, jak to děláš, že dokážeš vložit do tak krátké básně tolik hloubky a prožitku?
13.12.2010 08:38:00 | Anjesis