přečetla jsem téměř jedním dechem všechny tvé básně až sem, pro mě ST, zastihlo v rozpoložení ... na tuto ani ST neSTačí :-)tak jasné, krátké, přitom výstižné, kolik se dá schovat do pár slov... potřebuju se učit ... už teď je to dlouhé :-)
11.11.2010 11:37:00 | Helena Lovecká