Anotace: Báseň, která byla skládána pro mou milovanou...
Takové kontrasty pěkného s nepěkným pojetím umím ocenit, ikdyž by slova chtěla ještě vytříbit (na tom jsem ovšem stejně a možná ještě hůř :-D..).
31.05.2011 22:29:00 | Anura
Bylo to spíš takové ujištění či potvrzení té zamilovanosti:-)...jinak děkuji za chváliví komentář:-)
18.04.2010 23:25:00 | Neuroxerus
Lehce morbidní, ale to bude nejspíš právě to koření, co dělí tvé vyznání od tuctu dalších. Jinak se mi to líbilo, ale řekl bych, že to bude takové to vyznání pro sebe, spíše přiznání si, že miluješ :)
16.04.2010 01:21:00 | Rampa.Tau