Přání
Není nutné být první v řadě těch,
kteří přišli Ti dnes v textu přát,
důležité je mít Tě v srdci
a říci „Oli! Mám Tě rád!”
A tak Ti k tvým devatenáctým narozeninám
zasílám tuhle básničku,
skládal sem jí dlouho i když sloh
nemám stále v malíčku.
Přeji Ti teď mnoho štěstí a
taky nepostradatelnou lásku,
hlavně pozor na neřesti ať nezpůsobí
žádnou vrásku.
Ať splní se Ti to,
co nejvíce si sama přeješ a
slzu nikdy neuroníš,
ať stále se jen směješ.
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)