Fantastická poetická lahodná krása!Joj,jsi moc fajn sudička básnění!!
12.05.2010 00:19:00 | Patrik Mališ
Jujda Peťulko, to je úplný nezvyk...byla jsem zvyklá na básničky pro děti..ale touhle si mi vyrazila dech..je tak jemná, citlivá..čistá..moc pěkná :´)
21.04.2010 19:07:00 | Giginka
Ach,já brečím nádherným dojetím!Ty jsi básnířka mého srdce!Fakt,že jo :-)
19.04.2010 21:54:00 | Kajaro
ST krásně sníš a vzpomínky opravdu někdy stojej za to ;-) ale já sním o někom z litery a uvádím ho v rozpaky přitom se nevyznal nic nevím o něm nic, ale jen si ho představuji a sami mi jdou ta sladká slova, jen mi dal chut a to napsal jen 2 komentáře a ten jeden ještě k tomu kritycký ale měl pravdu, je oběkticní a to se mi líbí a dal mi i tak tip a pak v diskuzi víš je to jen sen o někom kdo mi prozářil den jen pouhou myšlenkou a představou o něm ;-) hi ale je to milé ;-)
19.04.2010 02:43:00 | Labanda
pěkné věnování
19.04.2010 01:47:00 | xoxoxo