Milostný dopis
Anotace: ...zamilované vyznání, či žádost o psaní? V mém lehce ironickém podání... ;-))
Napiš mi prosím milostný dopis
Napiš žádost o mou lásku.
Napiš to sám, žádný opis.
Napiš vzkaz i bez obrázku.
Vlož do obálky to psaní,
napiš tam mou adresu.
Ať to přání láskou voní
Rychle piš, déle čekat nesnesu.
Přiletí ke mně z velké dálky.
Pošťák 3x zazvoní.
Zapomenu na všecky hádky.
Zapomenu na minulý den.
Pošťák projde otevřenými vrátky,
vyléčí mou beznaděj...
Přečteno 505x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, bobi bobie, FANGirl, Psavec, CORONATION, Tacca, Květka Š., CULIKATÁ, nejsembásník
Komentáře (0)