Sní..
Anotace: třeba se jednou probudí
Z pár střípků
poskládám duši
malého děvčátka
a představím si
jak sní.
Sní nevinně
o vinně
kterou nezná
ale páchá
na každém srdci.
Sní dlouho
s touhou
aby ráno
nikdy nepřišlo
a s ránem já.
A s probuzením
přijde prozření
svět velkou gumou
zničí všechny ty pohádky
a nezůstane Ti víc
než prázdné ruce
umazané od naivních představ.
Přečteno 349x
Tipy 10
Poslední tipující: Fenceless, labuť, WhiteSkull, Květka Š., Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)