Smutná
Anotace: taková o dvou lidech :o)
Některé situace jsou pro mě klišé,
o některých se i v knížkách píše.
Na některé měla bych zapomenout,
ale jsou fakta, která nelze opomenout.
Činy a věty, které mou hlavu tíží,
tiše doufám, že už mi neublíží.
Pak vzpomenu na společné chvíle,
na všechny naše nevyřčené cíle.
Když obejmeš mě a řekneš: "nebuď smutná".
Jen s tebou jediným mi život sladce chutná.
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)