Anotace: ...on prý není v ničem lepší jak já, přesto "vyhrává trofeje"...
Štěpán Šafránek, Jak básníci přicházejí o iluze: "Jo, to znám, já půjdu první a ty pak budeš jednička.." Moc hezký :-)
18.05.2010 08:15:00 | Descardea
máš pravdu tohle by Bukowski nikdy nenapsal,ale je to hezké,vyjadřuje to přesně,jak to vypadá když, jen sníš,ale svůj sen neprožíváš:-(...:-)
22.04.2010 19:27:00 | MarkétkaR.