Svítíš oblohám.
Anotace: jsi jako paprsek můj...
Svítíš oblohám, nade mnou, hvězdo zářivá,
v srdci vzpomínka, i plamínek něžně mi plápolá!
Všechny hvězdy dnes večer vyjdou na nebe,
dnes večer budou svítit všechny jen pro Tebe!
Ty jsi důvod, proč moje nebe je modré,
a vše co povíš, pro mě je moudré.
Ty jsi mou trvalou částí,
s Tebou procházím nezkrotnou slastí.
Přečteno 408x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Petbab, nejsembásník, zelená víla, blue, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)