V Tvé přítomnosti lásko
Být v Tvé přítomnosti,
je největší dar,jaký jsem kdy dostala.
Cítit vedle sebe Tvůj mátový dech,
je lepší než očisťující mandala.
Tvůj dotyk..tak jemný,tak tvrdý
-svaly stažené..
jenže nic takového nikdy nepoznám,
chce to pouze mé tělo..snu chtivé.
Kéž bys také tak hladověl po polibcích,
jako já hladovím,
dnem i nocím držím tu ukrutnou dietu,
která mě postupně zabíjí.
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
Komentáře (1)
Komentujících (1)