Anotace: Pro dívku, která pro mně znamená celý svět... - Nezlob se na mně za to -
když jsem to četl, připadal jsem si, jako bych to psal já. Stejný příběh, stejný úvahy i zážitky a stejný dokonce i slovní obraty, až mě ohodila husina, jenže já bych to tak krásně nenapsal, ale prostě plnej počet :)
28.01.2006 01:13:00 | mlok
Paine a Nausí, přeju vám lepší zítřky, ať už společně či každý zvlášť, čas ukáže, jak to bude lepší...Hodně štěstí při hledání cest...
20.12.2005 22:00:00 | Manik