sedmkrát
Anotace: veršovánka z dlouhé chvíle
Sedmkrát jsem se v kruhu lásky otočila
a vždycky jeden závoj spad,
teď před tebou nahá stojím,
vydaná ti napospas
Sedmkrát jsem se v kruhu lásky otočila
a odhalila tajemství,
teď bezbranná tu náhle stojím,
toužím u tebe být víc
Sedmkrát ses díval jak ti tančím,
závoje pomáhal mi brát,
teď otáčíš se, v dáli mizíš,
všechna má hájenství už přece znáš.....
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, enigman, ilona, Květka Š., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)