Tvé dlaně
Na starém plátně jsou
otisky dlaní.Každou noc
si je potají chodím
hladit.
Ptám se, proč mě v noci
nehledají? Proč ty dlaně
po mých nepátrají?
Konečky prstů si projít
mapu těla a zastavit se
u bodu kde zhasínají světla
Dotýkat se vzájemných tužeb
a prosit o kousek černé tuže
Abych si Tvé dlaně vryla do
mé kůže
Jako oheň co spaluje naše duše...
Přečteno 584x
Tipy 18
Poslední tipující: betmen71, Psavec, Chico1, hašlerka, Doradan, Skalsky Pavel, labuť, Petbab, Jana M., ilona, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)