Řekni mi
.
Řekni mi má milá
co bys ty mi slíbila
co dáš z lásky ráda
proč včera jsi tu nebyla
Řeknu ti můj nejmilejší
už nebudu ti slibovat
a že ti dám z lásky ráda
až toho budeš litovat
Řekni mi má milá
proč bych toho litoval
co u tebe tolik zbývá
pro tebe bych vše vetoval
Řeknu ti můj nejmilejší
řeknu ti co ukrývám
ve svém srdci pro svou lásku
pro ni náruč otvírám
Řekni mi má milá
proč city stále tajíš v sobě
přijď se se mnou těšit z lásky
v téhle nakažené době
Řeknu ti můj nejmilejší
úsměv svůj máš na lících
jsi jak víno které v sklepích
v láhvích leží zrající
Řekni mi má milá
že máš mně vskutku ráda
ten den bude nejkrásnější
až ochutnám dárek hada
Řeknu ti můj nejmilejší
jak chutnalo ti jablíčko
zda zub sis o něj nezalomil
zda chceš ještě,
trochu,
maličko?
.
Přečteno 533x
Tipy 55
Poslední tipující: Maryje..., BARBYE, kuskus pruhovaná, Holis, Dota Slunská, Bíša, jaroslava anna, Íá, Anura, Házté, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)