Nech myšlenkám narůst křídla..
Nech shořet všechny staré mosty,
Ať v dáli plápolají vzpomínky,
nové ať kvetou letorosty.
Ať krása zapustí své kořínky.
Všechno co začíná musí se ostře prát,
o svoje místo, získanou přízeň.
Jednou políbit chci Tě, to snad tisíckrát.
Dala´s mi pít a já teď mám žízeň.
Nech myšlenkám narůst křídla,
Ať ke hvězdám vynesou Tě,
kde Mléčná dráha má svá vřídla,
a volnost snů prostoupí Tě.
Zavři víčka, byť jen na pár chvil,
nech se unést vůní jasmínu.
Pro Tebe já celý život snil,
věci jsou co si neprominu.
Přečteno 466x
Tipy 30
Poslední tipující: carodejka, Zorenka Ježková, jedam, Pešulka, ona, Házté, Patrik Mališ, LeeF, Zasr. romantik, Pevya, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)