Titulka
Anotace: Pocit? K nezaplacení..
Dnes mě přešel pocit,
jaký nikdy v životě,
hlupák by se odhodlal skočit,
při té mé samotě..
Pravda bolí,
každý to ví,
nikdy nepovolí,
je to zrak soví..
Žádne hlouposti Jiří,
život stále dokola učí,
zkušenosti své šíří,
a někdy otevře náručí,
i tobě...
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Jožin z Moravy, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)