Moc hezky poskládaná a promyšlená slovíčka,
dalšího prima liter človíčka :)
03.05.2010 13:46:00 | BARBYE
vítej v modrém ráji..
slov
citů
bolestí
proklesti si cestu
k podstatě
neutápěj se ve vatě
cukrové
tu sněz a věz
že slova mají sílu ostrých nožů
a jemnost saténu..
ST
28.04.2010 10:32:00 | Mbonita
Prošla mojí duší snílka,
našla koutek pro tvá dílka,
modré vody radost mají,
ať se cítíš jako v ráji ;-)
28.04.2010 08:15:00 | nejsembásník