Jé, děkuji za ty řádky milé,
ale já myslela kejkle jiné...
nad kotlíkem míchané a vařené,
z nich bývají duše lidské zmatené :o)))
Na čarodějnicích nic pěkného není,
leda tak pavouk ve vlasech zapletený :o)))
21.12.2005 10:42:00 | Cecilka
No, pravdu máš
ženo dobrá
kouzla a kejkle
to je to pravé,
kdy i ježibaba
krásnou a svěží
se jeviti může
a mladého muže
obalamutit
a hlavu poplésti
Pa pá :o)
21.12.2005 10:15:00 | WWW
Charisma... co to je?
Ježibaba ho nezná, nepotřebuje... ;o)
ta totiž omámit i otrávit umí,
když použije své babské umy... :o)))
21.12.2005 09:12:00 | Cecilka