Jsi tak krásně zamilovaná, blázínek, který věří děckým snům... víš, také jsem totok období měla a také jsem si prošla růžovou zahradou, ale aj peklem... přeju Ti jen to nej... a pokud by přišel pád... nic nevzdávej, hrdě jdi dál, však láska nande si Tě znova a veliká jako trám.... ne napoprvé, je to to pravé, někdy ani napodruhé, či napotřetí...
08.05.2010 21:30:00 | NikitaNikaT.