Přišla noc
Večerní zvony jen vzývají den,
a lidi, kteří ještě nešli spát,
a malé děti se nemusí bát,
že krásná letní noc přinese sen.
Do magie stínů klesá má zem,
drahý kraj se uchýlil k mlčení,
vábné louky zvou brouky ke snění,
noc pochová spící v náručí svém.
A keře skryly ptáky do listí,
jenom psi ve vsi v dálce štěkají,
stíny milenců se na rty líbají.
Samotou ve tmě jsou si tak jisti!
Přečteno 428x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, labuť, enigman, Květka Š., Petbab, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)