Na Slnku..
Na Slnku nikto mi jed nenamieša
tu som vypil nápoj lásky bez práškov
dotyku mojich pier lúče sa tešia
deň čo deň, nepadne mu to zaťažko
nechať ma koľko chcem bozkávať telo
ohnivé guľaté, pre lásku súce
tak ako ja, srdcom ľúbi ma vrelo
tak ako ono, ja mám tiež horúce
plamene vnútri, čo naproti blčia
pozri sa hore - som na Slnku práve
vidíš dve srdcia, čo tmy nerozlúčia?
v objatí scelím si rany boľavé
uver mi, prosím, že nič nevymýšľam
toto je pravdivá Love story o mne
odporúčanie, že by sa mi zišla
- súdnosť?.. tú nemám.. si vystačím skromne
Přečteno 329x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, pamp_elka, hašlerka, Marfuša, labuť, sophia92, enigman, Květka Š., Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)