Smysly
Anotace: Smysly nebo rozum ?
Smysly ! Slova zaniknou,
když rozum ztrácí význam.
Už nechci hledat jinou.
Tak k tomu se ti přiznám.
Krásná vílo, lásko má...
Nechci tě znát ! Opět lžeš !
Slova jsou to vznětlivá.
Chceš-li, bojuj s tím jak chceš.
Přečteno 466x
Tipy 13
Poslední tipující: Divoženka1, CULIKATÁ, Vanilková Ninja, Kett, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Házté
Komentáře (4)
Komentujících (4)