Co na to řéce? Prostě suprové a pro někoho výstižné... víš, někdy je to težké a bolestné, málo kdo si totok uvědomí... málo kdo pochopí a snaží se pak hledat řešení, které bude výhodně pro všecky... aj potomky.
08.05.2010 21:34:00 | NikitaNikaT.
Opájejme se láskou, páč ta "zfetovanost" je na ní vůbec to nejlepší! :)
01.05.2010 20:47:00 | ziriant