To už neni pravda
Marné si říkat „A co kdyby?“
A co kdyby zase ne?
Bez myšlenky na životní chyby
neuběhne ani dne
To co bylo, to už není
a už se nikdy nevrátí
Časy, lidé... svět se mění
ale vzpomínky se neztratí
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Jiná, ilona, Philosophic Theory, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)