Nesmyslné jednání
Marné lásky hledání
tu a tam mi hrůzu nahání,
leč lehce ji zahání
po nočních klubech toulání.
Občasné to selhání,
a pak trpké zklamání.
Na Godota čekání,
jak nesmyslné jednání.
Nový den, vstávání,
od srdce dostat kázání,
prý jen značně těžce se ubrání
letmým dotykům a líbání.
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Niky88
Komentáře (1)
Komentujících (1)