Krásné...)))jasně že když si tohle vše krásné přeješ, splní se ti to!))
05.05.2010 17:46:00 | carodejka
krásná.se skleničkou v ruce ovšem těžko najdeš to co ti schází.piš dál,vypiš se z toho,ale v alkoholu smutek netop,jinak se v něm sám utopíš.
bude líp
04.05.2010 08:04:00 | Vanilková Ninja