City
Anotace: Velmi stará báseň, avšak nyní aktuální.
Tak, jak se zvíře cítí v zajetí,
já si připadala ve tvém objetí.
Zničil jsi totiž vše, co se dalo,
srdce mi to roztrhalo.
Naše láska byla v rukou zlé moci,
bohužel už jí není nápomoci.
Milovala jsem tě víc než život svůj,
jenže teď již, lásko, nejsi můj.
Zbyly tu jen vzpomínky,
a ty teď ničí ohně plamínky.
Ptáš se: „Kde jsou tvoje city?“
Odpovídám: „Ty už jsou jen mýty...“
Přečteno 413x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, Niky88, carodejka, Psavec, Mraveneček, Vanilková Ninja, danav, CULIKATÁ, Házté, kleopatra.sedma
Komentáře (6)
Komentujících (6)