Sen o Tobě
Anotace: Usínání, probouzení, touhy...
Když obejmu Tě, tak slunce zhasne
měsíc se zardí, bude nám krásně,
jako kdyby vše bylo jenom sen.
Půjdu Ti naproti v snu nádherném,
já a Ty za ruce se povedem.
Probudím se a bude krásný den.
Líbej mě jako včerejší noci.
Nechť je vždy při nás ten genius loci.
Beze slov, od srdce k srdci, náš zen.
Přečteno 541x
Tipy 22
Poslední tipující: Divoženka1, Lorraine, modrá..., Psavec, Vanilková Ninja, Kett, labuť, ilona, Mbonita, danav, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)