Sen...
Ty slečinko?Ano ty:),
cos uvízla v srdci mi.
Už řádku let mi tam vězíš,
a asi mi to sotva věříš.
Tvoje oči krásné,
nad kterýma snad každý žasne.
A já se bojím Ti do nich přiznat,
že Ti chci lásku vyznat.
Hlavu plníš mi o sobě sny
ale radši bych trávil s Tebou noci i dny
Teď ale radši do země nespněných snů a přání
Ať tam jsi mi alespoň k mání:D
Přečteno 496x
Tipy 12
Poslední tipující: Sweaty Woman, betmen71, Alexej, carodejka, Patrik Mališ, ilona, Lioness, Vanilková Ninja, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)