Hloupá holka
V hlavě mám pusto a prázdno,
v srdci o jednoho víc,
já ale jsem hloupá holka
a málokdy dám si říct.
První mne má moc rád,
ten druhý se zatím jen kouká.
O druhém však nechám si zdát
a dál budu jen hloupá holka.
Šlapu si po štěstí,
ano, já vím,
ale co mám dělat,
co dělat s tím.
Srdce je srdce a rozum nezná
a přání plní se, když padá hvězda.
Splněné přání občas zabolí,
ale mé srdce odmítá povolit ,
proto dál přeji si, co nemůžu mít
a další sen zas budu snít…
Přečteno 343x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Vanilková Ninja, Niky88, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)