Déšť
Jsem déšť který Tě studí
Máš horké dlaně a spíš
na mé hrudi...
Stékám po Tvé tváři v ten
den.Co jsi mi řekl,bude
to píseň naše.. jen ...
Budu Tě hlídat a při Tobě
stát.Tvé nářky skrývat a
ve stopách mazat prach...
Vrátím se zpátky až zavoláš
S půlnočním mrakem déšť si
sám přivoláš...
Prším Ti slova, jsem dešťová voda...
Přečteno 477x
Tipy 29
Poslední tipující: zelená víla, betmen71, mida, hašlerka, jeduvka, CORONATION, Psavec, labuť, Vanilková Ninja, Mbonita, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)