hezká,ale nemáš pravdu,...nejsi to jen ty kdo je solo:-)
ta opravdová má pravidelně zpoždění
05.05.2010 10:08:00 | Vanilková Ninja
Jen člověk se silným srdcem dokáže opravdu milovat. Kolik lidí na světě miluje, ale miluje srdcem? Opravdu je na místě se bát, souhlasím s tebou.. Jen těžko se hledá láska, když člověk ani neví, jestli to co hledá od druhého je opravdu ta láska s tím srdcem..
05.05.2010 08:29:00 | SuperJoe
Baruško-beruško, to víš, že se dočkáš :o) hlavu vzhůru a usmívej se..ať ji nepřehlídneš..;o)
05.05.2010 07:38:00 | Agniezka
Jsem na tom stejně, jako ty... tak doufám, že se brzy dočkáme obě:)
05.05.2010 07:36:00 | kleopatra.sedma