Puntíkatá (Otcovská III.)
Anotace: Nevěrnice a její puntíky.
Puntík sem, puntík tam,
očima je spočítám,
puntík bílý, prádlo černé,
to je úbor pro nevěrné.
Sázka s časem? Nač ten spěch,
nevěrnice na zádech,
skrýš neschová stud a zradu,
ruka svírá vilnou bradu.
Kolem srdce pevné skruže,
doma žárlivého muže,
ne poprvé ne naposled
jsi na scestí pro pár vět.
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)