Moje nemoc, tvoje nemoc...
Anotace: potkají se dvě duše a pak...pak už je to mezi nebem a zemí...;)
rozplakaná stráň z mraků
vytlačila den z našich očí
v ulicích černé kočky
a na střechách jen antény
ze zrnitých nesmyslů
kominíky jsme nechali letět
knoflíkům ustřihli křídla
a sedli si na rozmoklou trávu
Jsme rozmazaní
tak nemocní světem
a oba víme, že když se tě teď zeptám
"zahojíš mě?"
tak už zítra budem ve svých snech
a svět se roztančí
.
.
Přečteno 443x
Tipy 25
Poslední tipující: callowsick, PANGÁSIUS, Zorenka Ježková, stmivani.na.lepsi.casy, Patrik Mališ, zelená víla, kikis, Psavec, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)