Láska
Anotace: O tom, co je láska
Láska je sen,co pluje tmou
láska je cit,co mě nechává samotnou
láska je kouzlo ve tvém srdci
láska je oheň na kameni
láska je zklamání ve tvém světě
láska je žár na celém světě
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Vanilková Ninja, CULIKATÁ, stravla, Házté, rezina
Komentáře (5)
Komentujících (5)