Klára.
Anotace: Měla bych něco udělat?
Očima vyfocený úsměv;
v němž nalézám zcela jiný
pocit, stříbřitý záchvěv;
ale tobě se zdá milý.
Jak odhadnout situaci,
kdy vychrlit ten rej slov,
jenž předesílá abdikaci,
snad pozděj, v čase sov.
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: aniger, Mraveneček, labuť, CULIKATÁ, Vanilková Ninja, Květka Š., JohnyD.
Komentáře (1)
Komentujících (1)