obrázek
Obrázek Tvůj začínám skládat
kam který kousek dám nemusím hádat
dám si ho na stůl a k němu vázičku
s vodou a do ní rozkvetlou kytičku
beru ho do dlaní dlouze se dívám
lehounce na rty obraz Tvůj líbám
když tu nejsi všeho mám jenom půl
myšlenky na Tebe, kytku a prázdný stůl_
Přečteno 306x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, Niky88, Divoženka1, CULIKATÁ, Mbonita, Vanilková Ninja
Komentáře (2)
Komentujících (2)