Tvrdá škola
Anotace: říká se ,že s druhým šťastný můžeš být teprve až se naučíš být šťastný sám se sebou..toť tvrdá škola
Po tmě ve své malé ložnici,
dívám se na plamen jasně svítící,
jak ta samota tíživě objímá,
myslím si v tom tichu co dojímá.
učím se nesmutnět že nejsi,
a věřím,že nepozří mě stresy,
při každé nové myšlence,
v té tvrdé roli učence.
Hledám dny a někdy roky,
hledám všude tvoje stopy,
kudy se v nesnázích mám dát,
i když jsem sama,nechci to vzdát.
Vzdát se pocitů když vcházíš,
do mého srdce, kde klukovsky blázníš,
možná bych měla,však jsem špatný žák,
a jdu si pro další bolest pak..
Chci být sama?Nechci být!
Zkus mě milovat,zkus políbit..
Klidně odejdi,abys znovu přišel,
mně ztracenou tu znovu našel...
Přečteno 401x
Tipy 30
Poslední tipující: Holis, ta.cupka, Lorraine, labuť, Mbonita, enigman, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, ilona, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)