Spát.
Anotace: o životě - o lásce - o mě - o tobě - o lidech
Ruce studený padaj mi do klína,
tam kde všechno končí a bohužel začíná.
A oči hluboký, co do dálky hledí.
Lidi nic nevědí, sedí, leží, čumí.
Křičím.
Dveře se otvíraj a pak se zavřou.
Budoucnost nevidí, minulost zapřou.
A dnes zas jednou..
„Probuď se !“
Zařvou.
Ze snu zas zpátky na zem,
Nechci jíst, nechci být
No dobře… jsem blázen.
Snít a přitom bdít.
Křičíš.
Na cestě za štěstím, za klidem,
jež nikdy poznat nemají,
hodiny na zdi nervózně tikají.
Žijou tvým pátečním příslibem.
Tak už nekřič a spi dál.
Komentáře (0)