V rytmu
Zavírám oči a v rytmu
se vlním.Chytni mě za
boky a řekni..voníš..
Cítím Tě zezadu,no Ty
se nezdáš.Stáhnu Ti
kravatu a pořád čekáš...
Otoč si mě hezky dopředu
a měj mě jako vášnivou
předehru...
Rozepnu ti bílou košili
a sobě odepnu korzet na
chvíli...
Ukážu Ti co nikdo jiný neviděl
Proměním se v Tu kterou jsi
tak moc chtěl...
Pak zmizím jako sen...
Přeci jsi to dávno chtěl....
Přečteno 535x
Tipy 18
Poslední tipující: casla, enigman, betmen71, Zasr. romantik, labuť, Niky88, Vanilková Ninja, Psavec, Maranatha, CORONATION, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)