Jé Niki-já také koukala a bulila,hodně mi něco připomíná-krásný film:)
08.05.2010 09:38:00 | CULIKATÁ
..." andělé srdce lásky zvou..." přesně tatok věta, pravou myšlenku, mi přinesla vzpomínku malou na včerejší film DUCH, u kterého jsem si zasejkc pobrečela...
08.05.2010 09:17:00 | NikitaNikaT.