Smutná
Svítí luna zlatou září,
Stojím s uslzenou tváří
U okna za nočního chvění
A naslouchám noci znění…
Bolest skrytá, vzpomínky dávno vyčpělé
Vypluly na povrch – ty z lásky minulé..
Když sklonila jsem hlavu a nechala kanout slzy,
Doufala jsem, že to přejde
A též, že to bude brzy…
Smutný pohled, smutná slova,
Historie – zas a znova,
Skrytý význam, který chápu,
Vyčpělé city, v nichž dál tápu..
Sleduji temnou oblohu
A pláč již nelze skrýt,
Nezbývá než doufat a dech zatajit….
Přečteno 332x
Tipy 17
Poslední tipující: Strixa, Mraveneček, Azazen, aniger, NikitaNikaT., enigman, Elza511, Romana Šamanka Ladyloba, blue, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)