Anotace: Yesterday all my troubles seemed so far away
Odešla.
déšť klepe na azbestovou střechu v autoparku
rozerván na kusy...
mezi vétřieskami vdechuje cigaretu
lesk v očích a zaťaté zuby
jemný pohyb a záblesk
odhazuje k jejím nohám svůj život
jako kus hadry