Polibek na víčka
Anotace: staré vyznání lásky
Na čelo nos a rty Tě znovu políbím,
a pak ještě na víčka lehce jen,
mlčky Ti svou lásku přislíbím,
vždyť v davu jsem jednou z mnoha žen
Tichounce jen pro tvé uši,
moje rty tu šeptají,
že o svůj poklad bát se musím,
poslouchej dál co Ti říkají
Má ústa jsou branou k srdci mému,
a všechny slova co jimi jdou,
patří jen srdci tvému,
ode mně Tobě jsou...
A když někdy nic neřeknou...?
Zkus v očích jako v knize číst.
Mé oči tvých se neleknou,
tím si buď má lásko jist.
Tvé oči v mých to poznají,
co srdce s ústy potají,
do polštářů šeptají,
.........že Tě velmi miluji.
Přečteno 654x
Tipy 42
Poslední tipující: Fenceless, Lorraine, Milásek, Holis, Házté, Zorenka Ježková, L. Šebestián Borský, jedam, Jacob P. Verlaine, Kokonut, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)